ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Kokkorisοptics.gr, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη είτε επειδή το προϊόν ήταν ελαττωματικό.

1. Ελαττωματικό Προϊόν
Πάντα τηρούμε όλους τους κατάλληλους ποιοτικούς ελέγχους πριν αποστείλουμε την παραγγελία σας. Ωστόσο, σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν θα αποσταλεί αρχικά στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να ελεγχθεί, προκειμένου να αντικατασταθεί με ένα καινούργιο προϊόν αν υπάρχει σε απόθεμα ή με άλλο προϊόν της επιλογής σας.
Θα ήταν σκόπιμο κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, να ελέγξετε προσεκτικά τα προϊόντα και τη συσκευασία για τυχόν ζημιές. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας σας, στο +30 216 9000 999 ή στείλτε μας email στο customercare@kokkorisoptics.gr.
Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

2. Αλλάξατε γνώμη;
Σε περίπτωση που απλά αλλάξατε γνώμη και δεν θέλετε το προϊόν που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται αποδεκτή μόνο εάν το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε βρίσκεται στην ίδια κατάσταση που παραλήφθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές και όλες οι συσκευασίες να είναι άθικτες. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη Απόδειξη αγοράς / Τιμολόγιο.

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, το κόστος μεταφοράς τις επιστροφής του προϊόντων είναι δική σας ευθύνη. Μπορούν επίσης να επιστραφούν σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, που βρίσκεται κοντά σας, κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 216 9000 999 ή στείλτε μας email στο customercare@kokkorisoptics.gr.

Επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται για αγορά του προϊόντος που έχει γίνει με μετρητά (αντικαταβολή), πιστωτική κάρτα ή και μέσω Paypal. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά είναι σε άριστη κατάσταση.

Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που υποβάλετε στην Kokkoris Optics μέσω τηλεφώνου +30 216 9000 999 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου customercare@kokkorisoptics.gr.

Επίσης έχετε την επιλογή να κρατήσετε το ποσό που καταβάλατε για την παραγγελία σας ως προκαταβολή για την επόμενη αγορά σας από τα καταστήματά μας.

Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας υποστηρίξουμε για την καλύτερη εμπειρία αγορών σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.