Πώς θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή οράσεως

Γιατί ορισμένα γυαλιά φαίνονται φανταστικά στην βιτρίνα του οπτικού καταστήματος, αλλά όχι τόσο υπέροχα όταν τα δοκιμάζετε; Μπορεί ο συγκεκριμένος σκελετός απλά να μην είναι ο σωστός για το σχήμα του προσώπου σας. Το σχήμα του προσώπου σας παίζει πρώτιστο ρόλο στο αν ένα συγκεκριμένο στιλ γυαλιού θα δείχνει καλό πάνω σας.

Πως θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιά για το σχήμα του προσώπου σας;

Γνωρίζατε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν τα γυαλιά ηλίου τους κάθε χρόνο και τα γυαλιά οράσεως περίπου κάθε 3 χρόνια; Όταν έρθει η ώρα να αποκτήσετε λοιπόν τα νέα σας γυαλιά, είναι φυσικό να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε επιλέξει το σωστό σχέδιο σκελετού! Με τόσα πολλά γυαλιά για να διαλέξετε, το να γνωρίζετε τι σας ταιριάζει καλύτερα, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αναδείξετε το μοναδικό περίγραμμα του προσώπου σας.

Ακόμα και αν επιλέξετε σκελετούς πιο ακριβούς ή που είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα με τις Συμβουλές μας και το Try On θα μπορείτε να δείτε πώς θα φαίνεται ο σκελετός της επιλογής σας πάνω σας πριν καν τον παραλάβετε σπίτι σας. Φυσικά έχετε την δυνατότητα επιστροφής τους εντός 15 ημερών εάν τελικά τα γυαλιά είναι ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

Ποιο είναι το σχήμα του προσώπου μου;

Είτε έχετε πρόσωπο στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο, υπάρχει ένα ζευγάρι εκεί έξω που φτιάχτηκε μόνο για εσάς! Ακολουθεί ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο σκελετό ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας. Για να επιλέξετε σωστά, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Υπάρχουν 5 κύριες κατηγορίες σχημάτων προσώπου:

  • Τετράγωνο
  • Στρογγυλό
  • Καρδιά
  • Τριγωνικό
  • Οβάλ

Για να αξιολογήσετε τη δική σας δομή προσώπου συνεχίστε να διαβάζετε, αλλά θυμηθείτε ότι αυτός είναι απλά ένας οδηγός για να σας βοηθήσει και όχι για να σας περιορίσει. Οπότε αν σας αρέσει το πως δείχνει ένας σκελετός πάνω σας απλά πάρτε τον! Η δημιουργία των δικών σας κανόνων στιλ άλλωστε μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και εκφραστικός τρόπος για να δείξετε την ξεχωριστή σας προσωπικότητα και το πνεύμα σας.

Εάν αναζητάτε βοήθεια για να επιλέξετε ένα κλασικά όμορφο ζευγάρι για το σχήμα του προσώπου σας, διαβάστε λοιπόν τις συμβουλές μας σχετικά με την αξιολόγηση του προσώπου σας και την επιλογή ενός σκελετού που θα αναδείξει τα πλεονεκτήματα με τα οποία γεννηθήκατε!

Γυαλιά για όλα τα σχήματα προσώπων

Αυτή είναι η αλήθεια για τα σχήματα προσώπου: σχεδόν κανένας δεν έχει ακριβώς και απόλυτα σχήμα καρδιάς, στρογγυλό, τετράγωνο ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία. Τα περισσότερα πρόσωπα είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών σχημάτων: στρογγυλεμένα ζυγωματικά με πλατύ μέτωπο, έντονες γωνίες και τριγωνικά σαγόνια κ.ο.κ.

Η προσπάθεια να διαλέξετε μόνο μία εικόνα -σχήμα που σας αντιπροσωπεύει μπορεί να είναι αδύνατη. Αυτό που θέλετε λοιπόν είναι να βρείτε το σχήμα που μοιάζει περισσότερο με το δικό σας – ακόμη και αν το πηγούνι σας είναι λίγο πιο μυτερό από το “τυπικό” οβάλ ή το μέτωπό σας λίγο πιο φαρδύ από το “συνηθισμένο” ανεστραμμένο τρίγωνο. Αυτές είναι απλώς οδηγίες για να σας βοηθήσουν να καθορίσετε πώς να ισορροπήσετε και να συμπληρώσετε τις δυνατότητές σας, όχι άθραυστοι κανόνες.

Μόλις αναγνωρίσετε το σχήμα του προσώπου σας, μπορείτε να βρείτε ποιο σχήμα σκελετού θα φέρει μια φυσική ισορροπία στο πρόσωπό σας. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον τύπο του σχήματος των γυαλιών που πρέπει να δείτε κατά την περιήγηση στο eshop μας.

Κι απλά για μια καλύτερη εκτίμηση του πραγματικού σας σχήματος, κοιτάξτε το σαγόνι σας στον καθρέφτη. Είναι το σαγόνι σας πιο στρογγυλεμένο ή κλίνει προς το πιο γωνιακό; Για την απλούστερη εκτίμηση του προσώπου σας, αποφασίστε εάν το σαγόνι σας είναι πιο «στρογγυλό» ή «τετράγωνο». Για μια πιο λεπτομερή εξέταση της δομής του προσώπου σας, δείτε παρακάτω.

Δείτε τον εύχρηστο οδηγό μας για να μάθετε τα κατάλληλα γυαλιά για κάθε σχήμα προσώπου:

Αφήστε το σχόλιό σας