KOKKORIS OPTICS

ABOUT US

1980
1980

Ανοίξαμε το πρώτο μας κατάστημα οπτικών στην Καλλιθέα στην Αθήνα! Οπτικοί και εμείς οι ίδιοι δουλέψαμε από την πρώτη στιγμή, με πολύ πάθος αλλά και τεχνογνωσία για το αντικείμενο μας και με όραμα μας τη δημιουργία μιας πρωτοποριακής, επιχείρησης που θα είναι πάντα μπροστά και θα δίνει το παράδειγμα. 40 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε ότι το πετύχαμε!

1983
1983

Ξεκινάμε την αποκλειστική εισαγωγή στην Ελλάδα μεγάλων brands οπτικών όπως: Bolle, Cebe, Serengeti, Carven, Faconnable, Francois Pinton, Vuarnet κλπ. θέλοντας να διανέμουμε στην ελληνική αγορά μόνο ποιοτικά brands, τα οποία θα αναδεικνύουν τόσο το στιλ όσο και την αξία του τελικού μας πελάτη.

1996
1996

Ανοίγουμε στη Γλυφάδα το Κεντρικό Κατάστημά μας, εκεί, όπου βρίσκεται και σήμερα. Δημιουργούμε ένα κατάστημα που εξ αρχής, πραγματικά ηγείται των εξελίξεων στα Οπτικά. Προσφέροντας κάθε μέρα όλα αυτά τα χρόνια, τη μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών οπτικών προϊόντων και των πιο επώνυμων μαρκών, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους ανθρώπους; της ομάδας μας και τους πελάτες μας.

2000
2000

Ανοίγουμε το Κατάστημα της Αράχοβας το οποίο εκτός από Οπτικά έχει όλο τον ρουχισμό & τον προστατευτικό εξοπλισμό -μάσκες, κράνη κλπ.- που κάποιος χρειάζεται για τις χειμερινές του εξορμήσεις με πολύ exclusive μάρκες όπως η Vuarnet, η Bogner, η Colmar…

2010
2010

Μεταφέρουμε το Κατάστημά της Καλλιθέας στο Εμπορικό Κέντρο River West. Ανοίγουμε το πρώτο Κατάστημα KOKKORIS OPTICS” σε Εμπορικό Κέντρο. Ένα πιο μικρό κατάστημα, πιο κοντά στην αισθητική του μοντέρνου εμπορικού, αλλά με όλα τα δημοφιλή brands που οι πελάτες μας αγαπούν.

2018
2018

Ανοίγουμε στη Μητροπόλεως το Flagship Κατάστημά μας. Δημιουργούμε ένα κατάστημα υψηλών προδιαγραφών με πρωτοποριακό design & service στην καρδιά της Αθήνας: VIP Showroom, Prive Service, τα πιο high end brands, για τους VIP πελάτες μας και όχι μόνο.

2019
2019

Άνοιγμα δύο Καταστημάτων KOKKORIS OPTICS” στα attica department stores στο “City Link” &  στο “Golden Hall”. Τα πρώτα Shops in Shop” είναι γεγονός και δεν μπορούσαν να βρίσκονται σε καλύτερο μέρος από τα αγαπημένα attica stores. Το “Golden Hall" φέρνει τα “KOKKORIS OPTICS” πιο κοντά στους κατοίκους των Βορείων Προαστίων.

2020
2020

Άνοιγμα “KOKKORIS OPTICS” Shop in Shop στο attica department stores στο Cosmos στην Θεσσαλονίκη. Άνοιγμα 1ου Καταστήματος στην Θεσ/κη για να μας γνωρίσουν και οι εκλεκτοί Θεσσαλονικείς.

2020
2020

Re-Launch Νέου eshop. Τα Καταστήματα μας είναι υπέρ σημαντικά αλλά εσείς οι πελάτες μας βρίσκεστε πια και online. Γι’ αυτό και θελήσαμε να μεταφέρουμε την ίδια μοναδική εμπειρία που έχετε στα καταστήματά μας σε ένα νέο κατάστημα που απλά είναι… ηλεκτρονικό.

KOkKORIS OPTICS

Όλα αυτά τα χρόνια, η φιλοσοφία μας σε κάθε βήμα ήταν πάντα η ίδια...

…να παρακολουθούμε συνεχώς τις ανάγκες και τις εξελίξεις  του κλάδου, να έχουμε διαρκή ενημέρωση και να ακολουθούμε πιστά την επιλογή μας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι πραγματικά ξεχωριστά για τους ξεχωριστούς μας πελάτες, αλλά και σε προϊόντα “value for money” που ακολουθούν τις διεθνείς τάσεις μόδας.

Σήμερα, τα Καταστήματα “KOKKORIS OPTICS” διαθέτουν μια εντυπωσιακή γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως από τα εμβληματικότερα brands της αγοράς αλλά και όλους τους κορυφαίους φακούς επαφής σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Πάνω από όλα όμως διαθέτουν το πιο εξειδικευμένο προσωπικό -πτυχιούχους οπτικούς- που όχι μόνο προσφέρουν δωρεάν μέτρηση και service στα γυαλιά σας, εκτελούν τις συνταγές γυαλιών οράσεως ή φακών επαφής με ακρίβεια και υπευθυνότητα, αλλά είναι εκεί για σας δώσουν πάντα εναλλακτικές επιλογών και να σας συμβουλεύσουν για την καλύτερη τελική αγορά σας.

H παρούσα επέτειος των 40 χρόνων μας βρίσκει όλους σε μια νέα κατάσταση πραγμάτων! Όμως εμείς επιλέγουμε να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές προκλήσεις με διαφοροποίηση και αλλαγές. Στη νέα μας πραγματικότητα συνεχίζουμε να έχουμε ως επίκεντρο την προσωπική επαφή και το customer experience, όμως πλέον σε 360° επίπεδο, χτίζοντας καθημερινά ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες μας και online! Η εταιρία μας απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων που συνεχώς εξελίσσονται και αξιοποιούν τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους, για να προσφέρουν σε όλους τους πελάτες μας προσωπική επαφή και στα digital κανάλια τα οποία έχουμε δημιουργήσει!