Φακοί Επαφής & Αθλητικές Δραστηριότητες

Είτε είστε φανατικός λάτρης του αθλητισμού είτε πηγαίνετε περιστασιακά για τρέξιμο, οι φακοί επαφής σας δίνουν την ελευθερία να συγκεντρωθείτε στην άθληση.

  • Οι φακοί σας δίνουν καθαρή  πλήρη όραση χωρίς περιορισμό της όρασής σας από τον σκελετό των γυαλιών.
  • Δεν γλιστρούν στη μύτη σας όταν ιδρώνετε και δεν κάνουν αντανακλάσεις που αλλοιώνουν την όρασή σας.
  • Δεν θολώνουν και δεν πιτσιλίζονται από τη βροχή και δεν πρόκειται να σπάσουν εάν σας χτυπήσει κατά λάθος κάτι στο πρόσωπο.
  • Μπορούν να φορεθούν με μάσκες, κράνη ή άλλο τύπο αθλητικού εξοπλισμού κεφαλής.

*Επιλέξτε φακούς επαφής που διαθέτουν φίλτρα προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία, τα οποία προστατεύουν τα μάτια σας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ηλίου.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ;

Όποιο κι αν είναι το άθλημά σας, οι φακοί επαφής σας δίνουν την ελευθερία να επιτύχετε τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Είτε σας αρέσει να τρέχετε, να κάνετε τζόκινγκ ή να ασκείστε στο γυμναστήριο, τα γυαλιά μπορεί να σας εμποδίζουν μερικές φορές. Οι φακοί επαφής μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι παραπάνω, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως γλιστρήσουν τα γυαλιά σας στη μύτη σας ή μήπως αναπηδούν στον ρυθμό των ποδιών σας.

Ποδόσφαιρο και ράγκμπι

Για τα σκληρά αθλήματα επαφής, ποδόσφαιρο και ράγκμπι, οι φακοί επαφής είναι η προφανής λύση, καθώς σας απαλλάσσουν από την ανησυχία μήπως χτυπηθούν, θολώσουν ή βρωμίσουν τα γυαλιά σας εμποδίζοντας την όρασή σας.

Ποδηλασία στον δρόμο και στο βουνό

Εάν σας αρέσει η ποδηλασία, θα λατρέψετε την απελευθερωτική αίσθηση των φακών επαφής. Αντίθετα με τα γυαλιά, δεν πιτσιλίζονται και δεν λερώνονται, ενώ δεν θολώνουν. Επιπλέον, δεν εμποδίζουν το κράνος σας και σας επιτρέπουν να φοράτε γυαλιά ηλίου.

Τένις, σκουός και μπάντμιντον

Οι φακοί επαφής σας δίνουν μια πιο ολοκληρωμένη πλήρη όραση , έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε την μπάλα χωρίς να περιορίζεται η όρασή σας από τον σκελετό των γυαλιών σας.

Αθλήματα αδρεναλίνης

Όταν πρόκειται για αναρρίχηση σε βράχους, ποδηλασία στο βουνό ή ιππασία, οι φακοί επαφής είναι η προφανής επιλογή. Στα μισά της διαδρομής προς την κορυφή ενός γκρεμού δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ασχολείστε με τα γυαλιά σας.

Αθλήματα χιονιού

Με τους φακούς επαφής μπορείτε να φοράτε οποιοδήποτε στυλ μη συνταγογραφούμενων προστατευτικών γυαλιών ή γυαλιά τύπου μάσκας στις πλαγιές. Οι φακοί ACUVUE® βοηθούν επίσης στην προστασία των ματιών σας από τις υπεριώδεις ακτίνες που αντανακλώνται από το χιόνι ή από τον ουρανό*.

 

ΠΟΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ;

ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΑΚΟΙ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να τους φορέσετε μία φορά και μετά να τους πετάξετε, χωρίς την ταλαιπωρία του καθαρισμού. Επιπλέον, δεν θα κουβαλάτε και δεν θα καθαρίζετε τη θήκη των φακών.

ΦΑΚΟΙ ΣΥΧΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε φακούς συχνής αντικατάστασης για ημερήσια χρήση, τους οποίους μπορείτε να καθαρίζετε και να αποθηκεύετε μετά.

Αφήστε το σχόλιό σας