IZIPIZI. 10 Χρόνια Χαμόγελα

Πριν από δέκα χρόνια, αυτή η μάρκα ξεκίνησε για να χαρίσει ένα «χαμόγελο» στα εκατομμύρια ανθρώπων με πρεσβυωπία. Ακολουθώντας ένα μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι οδήγησε σήμερα την Izipizi να είναι ένας σημαντικός παίκτης στο χώρο των γυαλιών που είναι για όλη την οικογένεια και για όλες τις στιγμές της ζωής μας.

2010 – SEE UP: ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Λανσάρει το brand “SEE UP”, ένα “σελφ σέρβις” γυαλί πρεσβυωπίας το οποίο τοποθετείτε σε επιλεγμένους χώρους ανοιχτούς στο κοινό όπως ξενοδοχεία κλπ. Το 2012, το “SEE UP” γίνεται “SEE CONCEPT” και δημιουργεί τις Συλλογές “SEE HOME” και “SEE MAGNET” για τους πρεσβυωπικούς πελάτες της!

2013 – READING: ΠΡΕΣΒΥΩΠΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

To αυξανόμενο ενδιαφέρον των πελατών για το “έτοιμο για χρήση” γυαλί με τους “μεγεθυντικούς φακούς” όταν αυτό είναι εμπνευσμένο από τη μόδα, οδηγεί στην δημιουργία της “LET ME SEE” της Πρώτης Σειράς Γυαλιών “Ανάγνωσης” με διαχρονικά σχέδια σκελετών, προσφερόμενα σε iconic συσκευασία, όλα σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Η σειρά αυτή θα είναι η “READING” και μπαίνει στο μοδάτο “Colette” στο Παρίσι!

2014 – SUN: ΔΕΙΤΕ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΗΛΙΟ

Η επιθυμία της μάρκας αυτής να βελτιώσει την όραση των πελατών τους επεκτείνετε και σε άλλους τομείς! Θέλει να τους συνοδεύει καθημερινά, τόσο στο σπίτι όσο και έξω! Αναπτύσσουν λοιπόν τα πρώτα τους Γυαλιά Ηλίου, που ονομάζονται “SUN”, για τους πιστούς πρεσβύωπες και για νέους πελάτες, προσφέροντας κι ένα ουδέτερο μοντέλο διόρθωσης.

Αυτή η νέα σειρά ακολουθεί την ίδια λογική της ενιαίας σχεδιαστικής ταυτότητας, ευρείας προσβασιμότητας και υπέρτατης δημιουργικότητας, μπαίνοντας έτσι σε ένα νέο κόσμο ωραίου design που πρωτοπαρουσιάζεται στo Concept Store – Boutique “Merci” στο Παρίσι!

 

2015 – SCREEN: ΕΡΓΑΣΙΑ ME ΑΠΟΨΗ

Με τη μαζική άφιξη των οθονών στη ζωή μας, έκαναν την εμφάνισή τους και πολλοί κίνδυνοι για τα μάτια μας. Τότε η εταιρία ξεκινάει, πολύ γρήγορα, την έρευνα για να νικήσει τα “μπλε φώτα” που εκπέμπονται από τα τηλέφωνα, τους υπολογιστές και τις τηλεοράσεις μας, διατηρώντας παράλληλα τη στιλιστική υπόσχεση και την τιμή τους. Η σειρά “SCREEN” γεννήθηκε και γρήγορα έγινε η νέα μόδα στο σπίτι και στην εργασία!

2016 – JUNIOR: ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΜΑΜΑ

Για να βρίσκεσαι στην καθημερινή ζωή των πελατών σου, σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι εκεί από τις πρώτες ηλικίες όπου η όραση είναι πολύ ευαίσθητη. Οι σειρές των γυαλιών SUN και SCREEN προσαρμόζονται για να φωτίσουν επιτέλους και τα πρόσωπα των νεότερων της οικογένειας με τις Σειρές JUNIOR SUN & SCREEN. Και η μάρκα αποκτά πλέον μια οικογενειακή ατμόσφαιρα!

2017 – Η SEE CONCEPT ΓΙΝΕΤΑΙ IZIPIZI

Η “SEE CONCEPT” γίνεται “IZIPIZI” για να έρθει πιο κοντά τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, με μια πιο ολοκληρωμένη παρουσία που μεταφέρει πιστά τις 4 βασικές αξίες του brand: Χαρούμενο, Εύκολο, Ανοιχτό και Ουάου. Μια νοοτροπία και μια κουλτούρα που μεταγγίζεται στους ανθρώπους της εταιρίας, στους πρεσβευτές της, στα προϊόντα της και στα σημεία πώλησης που πλέον δημιουργούνται αρχικά στο Παρίσι και ύστερα στο εξωτερικό!

2017 – SUN GLACIER & NAUTIC: FIRST OF STRING
Με τον αθλητισμό να είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων μας, η IZIPIZI θέλησε να διερευνήσει τους κώδικες και τις τεχνικές νέων κόσμων, τόσο στα βουνά με τη Σειρά “GLACIER” όσο και στη θάλασσα με τη Σειρά “NAUTIC”. Πάντα με αυτή τη μοναδική προσέγγιση στο στιλ, προσφέρει στους πιστούς της πελάτες νέα σχήματα, νέες λειτουργίες (κυρίως πολωμένους φακούς) και επομένως νέες δυνατότητες! Αυτά τα μοντέλα σαγήνευσαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες με άποψη με τους οποίους δημιουργείτε η Ομάδα Pro Riders για να μεταφέρουν το “Χαμόγελό” IZIPIZI σε νέα υψόμετρα!

2017 – BABY & KIDS: ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
Μετά την επιτυχία της Σειράς “JUNIOR”, ήρθε σύντομα και η σειρά των πολύ μικρών παιδιών να υιοθετήσουν το στιλ IZIPIZI από τις πρώτες μέρες της ζωής τους, χάρη στις νέες Σειρές “BABY” & “KIDS”, ειδικά σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους που συνδέονται με την καθημερινότητα των μικρών παιδιών και των μωρών 😉

2018 – SUN SNOW: COOL ΑΠΟΨΗ
Μια νέα πρόκληση προστεθείτε στον αθλητικό τομέα: να ξεπεραστούν τα γυαλιά και να δοκιμάσει ο κόσμος τα σκι goggles της Σειράς “SNOW”. Η μεγάλη εμπειρία στα οπτικά τους βοηθάει να μεταφράσουν τέλεια τη φιλοσοφία IZIPIZI στις αθλητικές πρακτικές: στιλ, τεχνική και λογική τιμή. Μια μεγάλη επιτυχία του brand που τους ώθησε να εξερευνήσουν κι άλλους κλάδους!


2019 – STUDIO: ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ
Η δημιουργικότητα δεν έχει πλέον όρια για την IZIPIZI! H επιθυμία της να πειραματιστεί με εντελώς διαφορετικά και καινοτόμα μοντέλα γυαλιών όσον αφορά τα σχήματα, τα χρώματα, τα υλικά, τη χρήση, τη συσκευασία… είναι πλέον πανταχού παρούσα!
Καθιερώνουν λοιπόν τη δημιουργία μιας Συλλογής “STUDIO” που δεν έχει καμία σχέση με τον εποχιακό ρυθμό τους, προκειμένου να εκπλήξουν τους πελάτες. Η πρώτη προσπάθεια με την “Admiral” κερδίζει τις εντυπώσεις και στέφεται με επιτυχία!

2020 & ΑΥΡΙΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην IZIPIZI, από την αρχή πίστευαν ότι είχαν την ικανότητά να επηρεάσουν και να αλλάξουν σταδιακά την αγορά γυαλιών. Γι ‘αυτό κάθε πρωί προκαλούν  σκέφτονται νέεους τρόπους για να κάνουν το αύριο ακόμα καλύτερο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να παραμείνουν πιστοί στην αποστολή τους: «Να μας κάνουν να χαμογελάμε».

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Οι Charles, Quentin & Xavier, και όλη η ομάδα της IZIPIZI, ευχαριστούν πελάτες και συνεργάτες, για την εμπιστοσύνη σας σε αυτήν την όμορφη περιπέτεια που τους κάνει να χαμογελάνε και τους δίνει την ενέργεια να μας κάνουν να χαμογελάμε κι εμείς 😉

Αφήστε το σχόλιό σας