Δοκιμάζοντας Εικονικά Τα Επόμενα Γυαλιά Σας

Η μόδα για εμάς έχει να κάνει με την έκφραση! Για αυτό και αγαπάμε να σας προφέρουμε όλα τα στυλ γυαλιών: από τα πιο πρωτοποριακά, μοδάτα και ξεχωριστά, μέχρι τα πιο διαχρονικά, κλασικά κι αγαπημένα. Ωστόσο, με όλες αυτές τις επιλογές που έχουμε στο eshop μας, καταλαβαίνουμε πως το να βρείτε αυτό το ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιών που σας ταιριάζει απόλυτα, μπορεί να φαντάζει εκ πρώτης, λίγο “δύσκολο”.

Τι είναι το “VIRTUAL TRY-ON” ;

Το “Virtual Try-On” είναι το μέλλον στο eyewear online shopping! Ένα πρωτοποριακό, διασκεδαστικό και εύκολο εργαλείο εικονικής δοκιμής, με το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τα νέα σας γυαλιά. Ακριβώς σαν να βρίσκεστε μπροστά σε έναν καθρέφτη, το εργαλείο αυτό θα σας δείξει πως θα φαίνεστε φορώντας τα γυαλιά που σας αρέσουν.

Κι ενώ θέλετε για την διευκόλυνσή σας, να αγοράσετε τα γυαλιά σας online, χωρίς να χρειαστείτε να επισκεφτείτε ένα Κατάστημα μας, σκέφτεστε κι ανησυχείτε για το αν οι σκελετοί που θα επιλέξετε τελικά, θα σας ταιριάζουν πραγματικά.

Για να είστε λοιπόν απόλυτα βέβαιοι, ότι είναι τέλειοι για εσάς, έχουμε τώρα στο eshop Kokkoris Optics ένα εργαλείο εικονικής δοκιμής με το οποίο θα μπορέσετε να φορέσετε εικονικά τα γυαλιά που θα επιλέξετε, ακριβώς όπως θα τα δοκιμάζατε και στα καταστήματά μας!

Απλά ρίξτε μια ματιά στην εκπληκτική ποικιλία μοντέλων, στιλ, χρωμάτων όλων των γνωστών μαρκών της αγοράς, βρείτε τα γυαλιά που σας συναρπάζουν κι ενεργοποιήστε τον εικονικό μας καθρέφτη για να δείτε το πως φαίνεστε με αυτά, από την άνεση του σπιτιού σας! Τόσο εύκολα και τόσο απλά!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;

Το Virtual Mirror μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε! Γιατί θα σας δείξει πώς ακριβώς θα φαίνονται τα γυαλιά σας όταν τα φοράτε και θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά για την επιλογή σας! Θα συγκλονιστείτε με το πόσο ίδιος είναι ο εικονικός μας καθρέφτης με έναν πραγματικό. Φορώντας εικονικά το κάθε ζευγάρι θα μπορείτε όποτε θέλετε να δοκιμάζετε όλα μας τα καινούρια μοντέλα, όλα τα χρώματα και τα σχήματα γυαλιών, που θα βρίσκετε στο eshop μας! Θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τα διάφορα γυαλιά μας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας για να σας πουν την γνώμη τους και να αποφασίστε με την άνεσή σας ποια σας ταιριάζουν καλύτερα!

LIVE ΔΟΚΙΜΗ

Χρησιμοποιώντας την κάμερα του Η/Υ, ή του Laptop σας, η οθόνη γίνεται ένας τέλειος καθρέφτης όπου μπορείτε να δείτε το πρόσωπο σας φορώντας τα γυαλιά της επιλογής σας. Μπορείτε να κουνήσετε το κεφάλι σας δεξιά-αριστερά, όπως θα κάνατε φυσικά σε ένα κατάστημα μπροστά στον καθρέφτη.

PHOTO ΔΟΚΙΜΗ

Δοκιμάστε τα γυαλιά σε μια φωτογραφία σας, ή σε ένα δικό μας μοντέλο!
Ανεβάστε μια selfie φωτογραφία του προσώπου σας ή διαλέξτε ένα δικό μας μοντέλο για να δείτε πως φαίνεστε με τα γυαλιά της επιλογής σας.
Αυτή είναι η ιδανική λύση όταν δεν έχετε κάμερα.

ΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ 3 ΒΗΜΑΤΑ

Απολαύστε την εμπειρία της εικονικής δοκιμής! Φορέστε όσα ζευγάρια γυαλιά θέλετε και διασκεδάστε!

01

Πατάτε το κουμπί “Virtual Mirror / Try On” στην οθόνη σας

02

Ενεργοποιείτε την πρόσβαση στην κάμερα Web με έγκριση χρήσης της κάμερας.

03

Επιλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί! Μπορείτε:

  • Να χρησιμοποιήσετε ένα δικό μας μοντέλο
  • Να ανεβάσετε ή να τραβήξτε μια φωτογραφία selfie προσώπου σας
  • Να δείτε LIVE τα γυαλιά φορεμένα ακριβώς σαν να κοιτάτε σε καθρέφτη. Απλά βάλτε το  πρόσωπο σας μέσα στην “μάσκα” που θα δείτε στο πλαίσιο.

Μην ξεχνάτε πως στο eshop μας θα βρείτε Άρθρα & Video που θα σας καθοδηγήσει να επιλέξετε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν καλύτερα. Σαν να έχετε δίπλα σας τον προσωπικό σας στιλίστα!

Τι περιμένετε;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΑΣ!